Ποιοι είμαστε

Το ξέρουμε πια πολύ καλά. Έχουμε μια βαθιά αγάπη για το ξύλο, το λέει το όνομα και το λογότυπό μας άλλωστε ! Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ξύλινων κατασκευών και των ανακαινίσεων πάνω από 15 χρόνια. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε τη The Wood Project ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής ξυλουργικών κατασκευών και ανακαινίσεων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, διαθέτουν πολυετή γνώση τεχνικών θεμάτων και γνωρίζουν τις απαιτήσεις του κάθε έργου, εξασφαλίζοντας πάντα τη σωστή χρήση των υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στις δικές σας ανάγκες αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση οποιαδήποτε χώρου με οργάνωση και ασφάλεια, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Τι κάνουμε

Έχουμε ένα Μότο - Φροντίζουμε τον χώρο σας σαν να είναι το δικό μας σπίτι. Αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε / διαμορφώσουμε τον χώρο σας με το ίδιο πάθος, υπευθυνότητα και ενθουσιασμό σαν να ήταν δικός μας. Η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική μας κάνει χαρούμενους ανθρώπους.

Για εμάς κάθε project είναι μια ξεχωριστή πρόκληση !

 

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των ξύλινων κατασκευών/επίπλων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας συνδυάζοντας την εργονομία, την λειτουργικότητα και την αισθητική σε κάθε είδους κατασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, τη κατασκευή και την τοποθέτηση σε κατοικίες για
● έπιπλα κουζίνας,
● ντουλάπες υπνοδωματίου,
● εσωτερικές πόρτες,
● ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου,
● ειδικές ξύλινες κατασκευές καθιστικού ή γραφείου,
● ξύλινα διαχωριστικά χώρου

Επιπλέον, κατασκευάζουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία όλα τα ξύλινα έπιπλα για τη διαμόρφωση ξενοδοχείων και τουριστικών δωματίων, όπως:
● κεφαλάρια/ μπουαζερί κρεβατιών
● Κρεβάτια
● Κομοδίνα
● Έπιπλο τουαλέτας/γραφείου με καθρέφτη
● Ντουλάπες υπνοδωματίου με θέση mini bar
● Βαλιτσοθήκη
● Πόρτες εισόδου ηχομονωτικές & πυράντοχες,
● Έπιπλο μπάνιου
● Ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου
● Ειδικές κατασκευές σε χώρους υποδοχής & reception.

Σε κάθε project, είτε πρόκειται για κατοικία , επαγγελματικό χώρο είτε για ξενοδοχείο ή δωμάτιο τουριστικών καταλυμάτων, εμείς προτείνουμε μια λύση αποκλειστικά φτιαγμένη πάνω στα μέτρα σας. Πιστεύουμε πως οι ανάγκες μας στον χώρο που ζούμε είναι πολυσύνδετες και διαφορετικές, μοναδικές στον κάθε ένα από εμάς και εμείς οφείλουμε να τις υπηρετούμε. Συνδυάζοντας λειτουργικό σχεδιασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα από καινοτόμα υλικά, κρατώντας πάντα κατα νου το επιτρεπόμενο budget, σας παραδίδουμε την ιδανική λύση μόνο για εσάς.

Η φιλοσοφία μας είναι:
● Θέλουμε να χτίσουμε την εμπιστοσύνης μαζί σας.
● Να έχουμε κάθε φορά, την κατανόηση και ευελιξία για να προσαρμοζόμαστε στις δικές σας ανάγκες.
● η λειτουργικότητα, είναι το πρώτο πράγμα που κάνει τους χώρους μας καλύτερους
● η φιλική εξυπηρέτηση
● Να φροντίζουμε τους πελάτες μας με αληθινή τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την τοποθέτηση.

Πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση κόστους και χρόνου σε συνάρτηση με την μέγιστη ποιότητα. Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή και η συνεχής αναζήτηση για καινοτόμες και ποιοτικές πρώτες ύλες, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ξύλινες κατασκευές.

Σε κάθε project, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι, από το στάδιο της αρχικής προσφοράς μέχρι την τελική παράδοση του έργου, θέλουμε να μείνετε κάτι πολύ περισσότερο από ικανοποιημένοι. Θέλουμε να μείνετε ενθουσιασμένοι! Εσείς, μας περιγράφετε μόνο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Εμείς, σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση πάνω στα μέτρα σας που σίγουρα θα συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, λειτουργικό συνδυασμό και σεβασμό στην αισθητική και το budget σας.