Μελέτη χώρου


Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφτούμε τον χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε. Ακούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες σας, καθώς μελετάμε τον χώρο σας και μετράμε με ακρίβεια τις διαστάσεις του. Προτείνουμε λύσεις που θα ικανοποιούν τις πρακτικές αλλά και τις αισθητικές σας επιθυμίες, ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος σας με το στυλ που προτιμάτε.

Βιομηχανικός σχεδιασμός


Για να υλοποιηθεί ένα project το επόμενο βήμα είναι να σχεδιαστεί σωστά. Στην The Wood Project αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή μας αναθέσετε και μαζί να την τροποποιήσουμε βάση των δικών σας αναγκών. Εσείς απλά θα επιλέξετε την ποιότητα και την απόχρωση ξύλου που σας αρέσει, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε.

Μεταφορά προϊόντων


Η The Wood Project είναι υπεύθυνη για την συσκευασία, μεταφορά και παράδοση των προϊόντων της με ασφάλεια στους πελάτες της.

Τοποθέτηση


Εξιδεικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα να συναρμολογήσουν και να τοποθετήσουν τα προϊόντα στο χώρο των πελατών μας.

After Sales
Υποστήριξη


Οποιαδήποτε χρονική στιγμή μετά την ολοκλήρωση του έργου, η The Wood Project παρέχει τεχνική υποστήριξη για όλες τις κατασκευές της.