Στη The Wood Project προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε εξοπλισμό επίπλων για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Δημιουργούμε ολοκληρωμένα δωμάτια ξενοδοχείου κατασκευάζοντας όλα τα ξύλινα έπιπλα που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και της πιο σύνθετης υπόθεσης διαμονής. Η απαράμιλλη αισθητική και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας, δίνουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που ξεχωρίζει και αποτυπώνεται σε κάθε επισκέπτη.

Πιο συγκεκριμένα, στη The Wood Project κατασκευάζουμε ότι μας ζητηθεί από τον αρχιτέκτονα ή τον μηχανικό σχετικά με τα ξύλινα έπιπλα για τη διαμόρφωση τουριστικών δωματίων, όπως κομοδίνα, κρεβάτια, κεφαλάρια κρεβατιών, τουαλέτα- γραφείο, βαλιτσοθήκη, ντουλάπα, πόρτα εισόδου δωματίου, πόρτα μπάνιου, έπιπλο μπάνιου, διαχωριστικά δωματίου όπως και ξύλινες επενδύσεις τοίχου.

Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής και τουριστικής μονάδας. Όλα τα επαγγελματικά έπιπλα ξενοδοχείου που δημιουργούμε, είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής, προσφέροντας μια ξεχωριστή αίσθηση φιλοξενίας στους επισκέπτες. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις που έχει ο κάθε χώρος, διατηρώντας το στυλ και τη μοναδικότητά του. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ο,τι μας ζητηθεί από τον μηχανικό ή τον αρχιτέκτονα όπως ειδικές ξύλινες κατασκευές σε χώρους υποδοχής, έπιπλο bar, επενδύσεις σε κοινόχρηστους χώρους και reception μέσα σε ξενοδοχειακές μονάδες.